Popis
Kuchařský nůž – jde o širší a poměrně tvrdé nože. Vzhledem k širokému ostří je mezi prsty svírajícími rukojeť nože a prkénkem zachována dostatečná vzdálenost. Při krájení a porcování, při nichž se čepel pohybuje směrem k prkénku, lze širokým a zakřiveným ostřím snadno manipulovat rukou svírající rukojeť, přičemž se nůž po prkénku pohybuje do stran a špička se opírá o prkénko. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv.
BALENO V DÁRKOVÉM BOXU
Podobné produkty
| Délka čepele | 17cm |
| Druh nože | Santoku |
| Rukojeť | Dřevo |
| délka čepele: | 17cm |
| váha: | 158g |
| celková délka: | 339mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
