Objednávky nad 1.500 Kč - DOPRAVA ZDARMA!
A ještě sleva 5% při nákupu nad 3.000 Kč.
 

Japonský nůž SANTOKU II.

Neohodnoceno
 

Čepel po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži.

Dostupnost 3-5 dní
Běžná cena 1 129 Kč
Ušetříte 226 Kč (–20 %)
903 Kč
746,28 Kč bez DPH
   
Kód produktu 6.8523.17B
Značka Victorinox
Kategorie Švýcarské nože
 

Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s extra širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože.

 

 

Délka čepele 17cm
Druh nože Santoku
Rukojeť Černá
délka čepele: 17cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: