Popis
Vykošťovací nože se využívají k předběžnému zpracování masa.Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u kuchařských nožů. Vzhledem k tomu mají tyto nože pevnější čepel a lépe se s nimi manipuluje. Zejména řeznický nůž přichází do styku s kostmi, šlachami, chrupavkami a vůbec s tvrdými a houževnatými materiály. Jejich ostří může být vystaveno velké deformující zátěži, která např. u filetovacího nože vede k poškození.
| Délka čepele | 12cm |
| Druh nože | Vykosťovací nože |
| Rukojeť | Černá |
| délka čepele: | 12cm |
| váha: | 92g |
| celková délka: | 26,3cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
