Objednávky nad 2.000 Kč - DOPRAVA ZDARMA! A ještě sleva 5% při nákupu nad 4.000 Kč.
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Fillet Knife Classic 1891 black

 

Exkluzivní, filetovací nůž. 313mm dlouhý. Černá, březová rukojeť a flexibilní, nerezová čepel pro snadné filetování. Vhodný pro použití na většinu ryb různých velikostí a nebo ořezávání masa.

Dostupnost NEDOSTUPNÉ, ukončena výroba
Běžná cena 3 830 Kč
Ušetříte 781 Kč (–20 %)
3 049 Kč
2 519,83 Kč bez DPH
   
Kód produktu 12316
Značka Morakniv
Kategorie Filetovací
 
  • Čepel z nerezové, švédské oceli sandvik 14C28N. Temperovaná a zpevněná na 58 HRC v procesu, při kterém každý nůž získává optimální kombinaci vlastností vzhledem k účelu použití.
  • Hrany nože jsou na obou stranách zkosené o 18°, celkový úhel čepele je 32°, typický pro všechny nože Morakniv. Společně se zaoblenou špičkou je nůž harmonický vyvážený a bezpečný při používání.
  • Čepel nože je lesklá v souladu s tradicí kuchařského umění, kde je lesklá čepel požadavkem podle regulí hygienických standardů.
  • Integrovaná ochrana prstů je nezbytným bezpečnostní prvkem, zabraňujícím pořezání. Doplňuje funkčnost a je přizpůsobená velikosti nože.
  • Precizní kování na obou koncích rukojeti vyrobeno z nerezové oceli. Dává noži hrubý vzhled a zároveň zajišťuje perfektní vyvážení.
  • Na čepeli je vytepán erb regionu Dalarna, který je jednou z charakteristik společnosti Morakniv.
  • Erb je zárukou kvality a řemeslné dovednosti na vysoké úrovni.
  • Rukojeť vyrobena z černé, švédské břízy a má příjemný, zaoblený tvar.
  • Tvar rukojeti je připodobněním klasickým nožům Morakniv. Speciálně uzpůsobený pro práci v kuchyni.
  • Ergonomický tvar nabízí pevný, stabilní úchop a práce v kuchyni se stává mnohem pohodlnější.
  • Baleno v dárkovém boxu.
Barva Černá
Typ čepele Rovná
celková délka: 313mm
délka čepele: 188mm
materiál čepele: nerezová ocel
materiál rukojeti: březové dřevo
hmotnost: 116g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: